Mat og Reise

Lett blanding av innlegg knyttet til mat på reiser og norsk tradisjonskost

tirsdag 24. juni 2025

Sommertur til Danmark og Nord-Tyskland

›
Også i år ble det en trivelig biltur sørover. Denne gangen et godt stykke lengre enn vanlig. Målet var den vakre og velholdte byen Lüneburg ...
1 kommentar:
fredag 19. april 2024

To uker i Japan

›
Jeg er nylig tilbake fra en en reise i Japan i regi av Albatros. Vi var heldig med vår guide som hadde omfattende kunnskaper om japansk språ...
1 kommentar:
søndag 10. september 2023

70 års markering med en kinesisk bankett

›
  Jeg runder 70 år i neste uke og inviterte familie og venner til en markering i går. Litt uvirkelig å bli 70 år men jeg ønsket å invitere t...
2 kommentarer:
onsdag 16. november 2022

Kinesisk inspirert wok med oksekjøtt

›
Wok er blitt ganske vanlig som redskap for hverdagsmat hos norske husholdninger.  Egentlig er kinesiske  retter med woken som utgangspunkt e...
onsdag 2. november 2022

A week in Florence

›
  I was fortunate to travel with good friends to Florence this October. This was my third visit the first  in the  late nighties was mostly ...
1 kommentar:
søndag 25. september 2022

Frikadeller eller medisterkaker?

›
  Jeg har tidligere skrevet litt  utførlig om kjøttkaker . Jeg kjøpte en matkasse fra  Fritt & Vilt  i Kristiansand for en tid tilbake, ...
torsdag 28. juli 2022

Noen gode spisesteder i Kristiansand

›
  Som regel bruker jeg denne bloggen til å skrive om matopplevelser i utlandet. Denne gangen vil jeg heller skrive litt om restauranter i mi...
›
Startsiden
Vis nettversjon

Om meg

Bildet mitt
arthuro
Pensjonert universitetsbibliotekar fra Universitetet i Agder. Har vært student på emnet Mat, globalisering og bærekraft globale utfordringer angående mat ved samme universitet.
Vis hele profilen min
Drevet av Blogger.